Leukste uitje van Friesland?!

Mogen we rekenen op jouw stem?

Voor het zevende jaar organiseert het Land van ANWB de verkiezing ‘Leukste uitje’ per provincie en van Nederland. Het Kameleondorp is één keer gekozen als ‘leukste uitje’ van de provincie Fryslân, namelijk in 2014, en dit jaar zijn we weer genomineerd.

Breng ook je stem uit op het Kameleondorp Terherne en beoordeel de dag attractie aan de hand van vijf criteria. De stemperiode is dit jaar heel kort: je kunt stemmen tot en met 15 december 2016.  De winnaars worden 10 januari 2017 tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht bekend gemaakt.

Vind jij het Kameleondorp Terherne ook het leukste uitje van Fryslân? Stem dan hier!

Op de vraag: Welk uitje wil je nomineren voor Leukste Uitje van Friesland 2017? kun je het Kameleondorp invullen en vervolgens kom je bij de beoordeling.

 • Kom je verjaardag vieren!

  Kom met je vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag vieren op het Kameleon-eiland, een compleet programma vol avontuur.

  Lees meer
 • Winters Kameleondorp

  Vanaf 9 december ligt er sneeuw en ijs in het Kameleondorp, een wintersverhaal van Hielke en Sietse

  Lees meer
 • Geopend in de herfstvakantie (14 t/m29 oktober)

  Wij zijn open !! Kom langs en beleef de leukste binnen en buiten avonturen van 14 t/m 29 oktober in Kameleondorp Terherne. Geopend vanaf 10 uur 's ochtends.  Ook is het nog steeds mogelijk om je AH spaarkaarten in te leveren voor korting ...

  Lees meer
 • Kinderboekendag Terherne

  Zondag 15 oktober is vanaf 13 uur de Kameleonboerderij gratis te bezoeken, want... dan start de kinderboekendag in Terherne. Het programma van de 17editie van Kinderboekendag Terherne staat in het teken van het thema Gruwelijk Eng! Het sluit aan ...

  Lees meer
Meer nieuws