Leukste uitje van Friesland?!

Mogen we rekenen op jouw stem?

Voor het zevende jaar organiseert het Land van ANWB de verkiezing ‘Leukste uitje’ per provincie en van Nederland. Het Kameleondorp is één keer gekozen als ‘leukste uitje’ van de provincie Fryslân, namelijk in 2014, en dit jaar zijn we weer genomineerd.

Breng ook je stem uit op het Kameleondorp Terherne en beoordeel de dag attractie aan de hand van vijf criteria. De stemperiode is dit jaar heel kort: je kunt stemmen tot en met 15 december 2016.  De winnaars worden 10 januari 2017 tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht bekend gemaakt.

Vind jij het Kameleondorp Terherne ook het leukste uitje van Fryslân? Stem dan hier!

Op de vraag: Welk uitje wil je nomineren voor Leukste Uitje van Friesland 2017? kun je het Kameleondorp invullen en vervolgens kom je bij de beoordeling.

 • Paasmaandag, opening watersportseizoen

  Op 17 april is in Terherne de traditionele opening van watersportseizoen, er is van alles te beleven.

  Lees meer
 • Teken de Petitie

  Opschudding in het Kameleondorp, nog grotere scheepvaart?!

  Lees meer
 • Beste uitje 2017?!

  Kameleondorp Terherne is door het Nederlands publiek genomineerd voor de Publieksprijs Beste Uitje van Nederland 2017! En dat is opzich al een kroon op ons werk, de stembussen zijn geopend, mogen we rekenen op jouw stem? (categorie, speeltuinen i...

  Lees meer
 • Krokusvakantie in het Kameleondorp

  Kom spelen en beleven in het dorp van Hielke en Sietse. Binnen in onze stelpboerderij, kou en regen deren dus niet, staat het dorp van de olijke Kameleon tweeling. De kinderen kunnen hier los met een doe en ontdekkingstoch...

  Lees meer
Meer nieuws