Leukste uitje van Friesland?!

Mogen we rekenen op jouw stem?

Voor het zevende jaar organiseert het Land van ANWB de verkiezing ‘Leukste uitje’ per provincie en van Nederland. Het Kameleondorp is één keer gekozen als ‘leukste uitje’ van de provincie Fryslân, namelijk in 2014, en dit jaar zijn we weer genomineerd.

Breng ook je stem uit op het Kameleondorp Terherne en beoordeel de dag attractie aan de hand van vijf criteria. De stemperiode is dit jaar heel kort: je kunt stemmen tot en met 15 december 2016.  De winnaars worden 10 januari 2017 tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht bekend gemaakt.

Vind jij het Kameleondorp Terherne ook het leukste uitje van Fryslân? Stem dan hier!

Op de vraag: Welk uitje wil je nomineren voor Leukste Uitje van Friesland 2017? kun je het Kameleondorp invullen en vervolgens kom je bij de beoordeling.

 • Kom je verjaardag vieren!

  Kom met je vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag vieren op het Kameleon-eiland, een compleet programma vol avontuur.

  Lees meer
 • Leukste uitje van Friesland

  Kameleon weer in de prijzen

  Lees meer
 • Kameleon TV-serie

  Na het grote succes van de films 'Schippers van de Kameleon' en 'Kameleon ahoy' komen Hielke en Sietse Klinkhamer weer terug op de buis.  Steven de Jong werkt samen met KRO-NCRV aan een twaalfdelige serie over Nederlands beke...

  Lees meer
 • Winkelen bij Kameleondorp

  Vol trots laten wij onze vernieuwde souvenirshop, kaartverkoopplek en informatie centrum zien. Het Botenstation in Terherne heeft van binnen een metamorfose ondergaan, nieuwe producten, andere inrichting en nieuwe gezichten. De foto's bieden ...

  Lees meer
Meer nieuws