Arrangementen seizoen 2022

 

 

Arr. Grande Tour: Dorp, rondomvaart en Avonturen eiland 

Een dorpsbewoner van Lenten verwelkomt jullie en helpt je op weg, vreemde koffers en een Lentenbode leiden je rond. Een heuse puzzel-speur-route door het dorpje van de Klinkhamers. (de jongste kinderen gaan opzoek naar pictogrammen en cijfers.) Kraak jij de code?

In de cinema kan je plaats nemen voor een unieke Kameleonfilm, fijne voorstelling!

Bij een bezoek aan het Kameleondorp hoort ook varen.  Stap in de praam, geduwd door de Kameleonboot, en laat je rondvaren door de prachtige omgeving van het mooie Terherne. Aan boord is een gids aanwezig, die van alles verteld over het hoe en wat an de kameleon. Voor de kinderen is er nog een leuke speurvaart.

Na zo'n 45 minuten varen kom je aan op het Kameleon Avontureneiland. Altijd al eens op een onbewoond eiland willen stranden? Van lekker picknicken en genieten van de natuur, tot lekker vies worden, survivallen, in bomen klimmen en het moeras trotseren. Op het Avonturen Eiland van Kameleon Terherne beleef je de leukste avonturen. Voor eten en drinken kunt u terecht in de opkikker, bak jij op open vuur je eigen pannekoekje of vis je een knakworstje uit de pan. Of houdt je het bij koffie of limonade met een lekkernij?  Op het eiland is geen pin aanwezig, neem dus contant geld mee!!

 

Arr. Kleine Tour: Dorp en Rondomvaart

Naast de ‘Grande-Tour’ is het ook mogelijk om alleen een time-slot voor de kleine tour te reserveren.  Met de 'Kleine Tour'  breng je een bezoekje aan het dorpje Lenten waar een probleem opgelost moet worden, en daarna ga je aan boord van de rondvaart boot geduwd door de Kameleon.

 

Arr. 2½ uur Eiland-avontuur: 

Met de veerdienst ben je in 15 minuten op het Kameleon Avontureneiland. Altijd al eens op een onbewoond eiland willen stranden? Van lekker picknicken en genieten van de natuur en rust kun je lekker vies worden, survivallen, in bomen klimmen en het moeras trotseren. Op het Avonturen Eiland van Kameleon Terherne beleef je de leukste avonturen. Voor eten en drinken kunt u terecht in de opkikker, bak jij op open vuur je eigen pannekoekje of vis je een knakworstje uit de pan. Of houdt je het bij koffie of limonade met een lekkernij?  Op het eiland is geen pin aanwezig, neem dus contant geld mee!!

 

Startlocatie: het Botenstation, Koailân 2, 8493LA, Terherne. 
Vraag naar onze (on)mogelijkheden via contact of 0566-689910, 
In verband met de capaciteit van de boten is het noodzakelijk om een timeslot te reserveren. De 'Grande Tour' duurt 4,5 uur €29,50. De 'Kleine Tour' duurt 2,5 uur €19,50. En het Eiland avontuur duurt 2,5 uur €19,50.
(kinderen van 3-5 jaar voor "half geld", kinderen van 0-2 jaar zijn gratis) 


Verjaardagsfeestje eiland (zaterdag- of zondagochtend)

Wij verwelkomen jullie graag om 10.00 uur bij het Botenstation (Koailân 2, 8493LA, Terherne).

Eenmaal in de boot zingen wij met elkaar de jarige(n) toe en zetten wij koers naar het avonturen eiland.
Op het eiland zorgen wij voor een begeleid programma vol uitdaging. We gaan samenwerken, met elkaar met en in de natuur. 

Er is zoveel te beleven op het eiland! Wat dacht je van klimmen in de bomen boven een moeras, pompebléden springen of ga op zoek naar het Zwarte goud! Geen feestje zonder wat te drinken en een lekkere warme hap! (broodjes knakworst) €15,- p.p. met een minimum van 8 kinderen 
Wil je dit reserveren? Stuur dan een mail naar: info@kameleonterherne.nl  


 

 • Verjaardagsfeestje

  Een warm welkom in de boot, zingen voor de jarige(n) en met elkaar beleven en spelen op het eiland.

  Lees meer
 • Scholen

  Wij hebben nog een paar opties voor een avontuurlijk klasse uitje, volledig begeleid dagprogramma, educatief en belevenisvol

  Lees meer
 • Arrangementen seizoen 2022

      Arr. Grande Tour: Dorp, rondomvaart en Avonturen eiland  Een dorpsbewoner van Lenten verwelkomt jullie en helpt je op weg, vreemde koffers en een Lentenbode leiden je rond. Een heuse puzzel-speur-rout...

  Lees meer
 • Speel de hoofdrol in je eigen Kameleonverhaal!!

    Wat zijn onze attracties: De Kameleonboerderij: In het nagebouwde dorp Lenten uit de boeken helpt u mee een mysterie over vreemde koffers op te lossen door een code te kraken. In de Cinema vertonen wij een exclusief Kameleonfilmp...

  Lees meer
Meer nieuws