Een zakelijke koers varen

Voor de zakelijke markt bieden wij producten op maat, dit betekent dat wij instaat zijn om onze producten af te stemmen op uw wensen. De onderstaande producten zijn enkele voorbeelden die wij kunnen leveren.

-Teambuilding en of bedrijfstraining
Het basale van het eiland leert ons dat we soms erg ingewikkeld kunnen doen. Met een teambuilding op en om ons eiland leer je om je eigen kwaliteiten en die van anderen te herkennen en in te zetten tot een groepsproces. Onze teambuilding stemmen wij in overleg met u af. De teambuilding staat bij ons in het teken van humor, actief bezig zijn en met elkaar er een dag helemaal uit.


-Praam huren
Lekker een (mid)dagje of avond varen met collega's of zakenrelaties? Bij ons kunt u vergaderen aan boord, varend door de prachtige Friese natuur. Onze boten kunnen maximaal 50 mensen herbergen en 2 van onze boten zijn voorzien van een geluidssysteem. 
 


 -Doe-lunch
Misschien wel de meest unieke lunch die u ooit heeft genoten. Na het aai sykje (eieren zoeken) komt u aan bij grote vuurbakken. Op het vuur staat een pan met soep, op de tafel staan verse broodjes, spek, kaas, boerenboter, ham, zoetwaren, melk en karnemelk. Nu u weet waar alles staat en u een eitje gevonden heeft..... eet smakelijk!
De doe-lunch is een erg leuke eetactiviteit voor diverse groepen.
Uw lunch vindt plaats op het eiland, het is mogelijk om met eigen vervoer naar het eiland te komen, maar wel met een max. diepgang van 90 centimeter. Indien deze diepgang niet voldoende is, raden wij u aan om bij ons aan boord te stappen in een van onze boten.


  -Kameleon figuratie; veldwachter Zwart, Gerben Zonderland, Kameleon speedboot etc.
  Op zoek naar beleving? Onze bewoners uit Lenten hebben ervaring met een grote diversiteit aan publiek. Een norse veldwachter die de meest zinloze controles uitvoert, Gerben Zonderland die werkelijk alles en iedereen op  stelten krijgt, etc. 

  Prijs is afhankelijk van locatie, tijdsduur en aantal figuranten.


-Eiland als faciliteit voor trainingen, evenementen e.d.
Ons prachtige eiland, midden in de Terhernster poelen is maar liefst 2 hectare groot, dat zijn bijna vier voetbalvelden! Op zo'n tien minuten varen vanuit het centrum van het dorp vindt u het eiland. Ons eiland is voorzien van duurzame sanitaire voorzieningen inclusief warme douches. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan voor bijna alles open.


Alle hierboven omschreven producten moeten gereserveerd worden.

 • Verjaardagsfeestje

  Een warm welkom in de boot, zingen voor de jarige(n) en met elkaar beleven en spelen op het eiland.

  Lees meer
 • Scholen

  Wij hebben nog een paar opties voor een avontuurlijk klasse uitje, volledig begeleid dagprogramma, educatief en belevenisvol

  Lees meer
 • Arrangementen seizoen 2022

      Arr. Grande Tour: Dorp, rondomvaart en Avonturen eiland  Een dorpsbewoner van Lenten verwelkomt jullie en helpt je op weg, vreemde koffers en een Lentenbode leiden je rond. Een heuse puzzel-speur-rout...

  Lees meer
 • Speel de hoofdrol in je eigen Kameleonverhaal!!

    Wat zijn onze attracties: De Kameleonboerderij: In het nagebouwde dorp Lenten uit de boeken helpt u mee een mysterie over vreemde koffers op te lossen door een code te kraken. In de Cinema vertonen wij een exclusief Kameleonfilmp...

  Lees meer
Meer nieuws