Reünie Kameleon zondag 3 september a.s.

Op zondag 3 september 2017 wordt er een reünie georganiseerd voor (oud) -vrijwilligers en (oud)-medewerkers van De Kameleon.

Na 22 jaar wordt het weleens tijd om oude bekenden terug te zien en herinneringen op te halen en met elkaar over “de goeje ouwe tijd” te praten!

Om de kosten in de hand te houden vragen wij je een eigen bijdrage van 17,50 euro

Je kunt je voor de reünie opgeven door 17,50 euro over te maken op bankrekeningnummer NL 09 RABO 0334753392 ten name van Stichting Vrienden Kameleon onder vermelding van reünie Kameleon en je naam en adres. Je kan je voor de reünie aanmelden voor 15 augustus 2017.

We ontmoeten je graag op zondag 3 september om 10.30 uur bij de Kameleonboerderij.

Omdat wij niet alle namen en adressen hebben kunnen achterhalen, vragen we je om de reünie ook aan anderen kenbaar te maken. Zegt het voort, zegt het voort.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je deze stellen aan Jan Stedehouder (06.51312081)  of aan Harry van Dooren  van de Stichting Vrienden van de Kameleon.

 • Verjaardagsfeestje

  Een warm welkom in de boot, zingen voor de jarige(n) en met elkaar beleven en spelen op het eiland.

  Lees meer
 • Groepen en families

  Familiefeest, verjaardag, clubuitje of wat jullie groep ook bindt. Samen maken wij een programma op maat.

  Lees meer
 • Scholen

  Wij hebben nog een paar opties voor een avontuurlijk klasse uitje, volledig begeleid dagprogramma, educatief en belevenisvol

  Lees meer
 • Vacatures bij Kameleondorp Terherne

  Voor de volgende werkzaamheden bij Kameleon Terherne wel wat hulp gebruiken. -Gastheer / gastvrouw / gids:  Het in stijl ontvangen en begeleiden van gezinnen en groepen In de kameleonboerderij met het dorp Lenten. -Activiteitenbegeleider: Een...

  Lees meer
 • 2e paasdag, Opening watersportseizoen

  De winter is voorbij, de temperaturen gaan omhoog, tijd voor "Opening Watersportseizoen 2019" op 22 april van 11u tot 17u Net als voorgaande jaren trapt Terherne het nieuwe seizoen weer af tijdens het paasweekend. Dit doen we al jaren 2...

  Lees meer
Meer nieuws