Winterse arrangementen

Beleef de winter in Kameleondorp Lenten!

Om  je  ook in de winter het leukste dagje uit te bezorgen hebben we de winter naar Lenten gehaald. Vanaf 9 december tot 4 maart zijn wij geopend voor het wintersprookje. Een unieke, ijskoude ervaring waarin je op zoek gaat naar het ‘bevroren vuur’. Ons boerenspeelerf is na de koude tocht een garantie voor plezier. Op deze manier staan wij voor drie generaties klaar.

Op expeditie naar het 'bevroren vuur'…
Op een ijzige dag ontdekt postbode Sjoerd Bonnema een jonge vrouw vastgevroren in het meer. Samen met mede dorpelingen bevrijdt hij haar uit het ijs. Hielke ontdekt dat ze niet zomaar ontdooit kan worden, alleen het bevroren vuur kan haar redden. Burgemeester Hofstra stelt een expeditieplan in werking.Terwijl het hele dorp op expeditie is om het bevroren vuur te vinden, zijn er een paar dorpelingen achtergebleven om te wachten op hulp. Kun jij ze helpen? Doe dan je winterjas aan, sjaal om en muts op, want het kwik is ver onder het vriespunt gedaald in Lenten. De jongste bezoekers (2 t/m 6 jr.) kunnen via een speciale route een kijkje nemen in de wondere wereld van de jonge vrouw. Onderweg lopen zij onder andere over de regenboog naar het wolkenkasteel.

Overdekt speelerf
Nadat jij de Lentenaren hebt geholpen kun je doorlopen naar het overdekte speelerf. Daar hebben de dorpelingen de spellen geplaatst die gebruikt zullen worden bij het dorpsfeest. Pak een puntenkaart en ga het hele spellencircuit bij langs, wie haalt er de hoogste score? Wanneer je bent uitgespeeld kun je je eigen pizza bakken in een echte steenoven! Een smakelijke afsluiter van jullie dag!

Van 9 dec. t/m 4 mrt, van 12-17u alle weekenden en vakanties.
entree vanaf €7,50 zie prijzen  

Verjaardagsfeestje?  Boek nu online het verjaardagspartijtje of vraag naar de mogelijkheden.

  • Verjaardagsfeestje

    Een warm welkom in de boot, zingen voor de jarige(n) en met elkaar beleven en spelen op het eiland.

    Lees meer
  • Scholen

    Wij hebben nog een paar opties voor een avontuurlijk klasse uitje, volledig begeleid dagprogramma, educatief en belevenisvol

    Lees meer
Meer nieuws