Openingstijden

Lees hier onze maatregelen t.a.v. COVID-19 

Wij zijn elke schoolvakantie en elk weekend weer geopend tot 31 oktober 2021 van 10.00 tot 17.00 uur. Reserveren is wel noodzakelijk!!

Vanaf 31 oktober 2021 tot april 2022 gesloten. Groepen zijn op afspraak van harte welkom.

Wij zijn weer volledig geopend. Het is weer mogelijk om onze 'Grande tour' te beleven. Begin in ons prachtige dorpje Lenten, vaar daarna mee met de kameleon en ga op avontuur op ons prachtige kameleon avontureneiland.  

Wil je liever alleen naar het eiland? Dat kan. Neem de veerdienst naar het eiland, beleef je avonturen en vaar weer gezellig mee terug naar de wal.

Ook kun je een 'Kleine tour' volgen, dit is het dorp en de rondvaart. Begin in ons prachtige dorpje Lenten en ga vaar daarna met de kameleon en onze gidsen over de friese meren.

Maak hier een reservering voor de 'Grande tour' of liever een 'Kleine tour' maak uw reservering hier, of maak een reservering voor het eiland.

Niet voor een dichte deur terecht komen, maak dan eerst een reservering!!!

Daarbuiten welkom op reservering voor scholengroepen en zakelijk. (Minimaal 15 personen)

 • Verjaardagsfeestje

  Een warm welkom in de boot, zingen voor de jarige(n) en met elkaar beleven en spelen op het eiland.

  Lees meer
 • Scholen

  Wij hebben nog een paar opties voor een avontuurlijk klasse uitje, volledig begeleid dagprogramma, educatief en belevenisvol

  Lees meer
 • We mogen weer volledig los! Daar hebben we zin in!

  De laatste versoepelingen zorgen ervoor dat jullie weer kunnen genieten van de kameleonboerderij, de rondvaart en het avontureneiland. De ‘grande-tour’ bestaat uit het speuren in de boerderij, een rondomvaart waarin van alles...

  Lees meer
 • Kameleon Terherne komt weer in beweging

  De terrassen mogen weer open!! Dus wij komen weer in beweging met ons 'varend terras'. Daarmee doen we 2 in 1. Genieten van koffie of thee met een stukje appeltaart en genieten van het prachtige natuurgebied dat Terherne te bieden heeft. ...

  Lees meer
Meer nieuws