Maatregelen covid-19 Kameleondorp Terherne

 

arr. Hielke en Sietse: Dorp, rondomvaart en Avonturen eiland* 

Een dorpsbewoner van Lenten verwelkomt jullie en helpt je op weg, vreemde koffers en een Lentenbode leiden je rond. Een heuze puzzel-speur-route door het dorpje van de Klinkhamers. (de jongste kinderen gaan opzoek naar pictogrammen en cijfers.) Kraak jij de code?

In de cinema kan je plaats nemen voor enkele unieke Kameleonfilms, fijne voorstelling!

Bij een bezoek aan het Kameleondorp hoort ook varen.  Stap in de praam, geduwd door de Kameleonboot, en laat je rondvaren door de prachtige omgeving van het mooie Terherne. 

Na zo'n 45 minuten varen kom je aan op het Kameleon-eiland. Altijd al eens op een onbewoond eiland willen stranden? Van lekker picknicken en genieten van de natuur en rust kun je lekker vies worden, survivallen, in bomen klimmen en het moeras trotseren. Op het Avonturen Eiland van Kameleon Terherne beleef je de leukste avonturen. Eten en drinken kunt u bestellen en afhalen in de opkikker, op het menu staat o.a. koffie met appelgebak,  broodje ei, muffin, broodje knakworst etc.

Startlocatie: het Botenstation, Koailân 2 8493LA Terherne. €29,50 p.p. (0-2 jaar gratis) tijdsduur: 4,5 uur, alleen op reservering via kaartjes kopen
Vraag naar onze (on)mogelijkheden via contact of 0566-689910, reserveren is noodzakelijk koop hier je kaartjes.
*bezoek per huishouden/gezin, er zitten maximaal 6 huishoudens op een boot tegelijk, er kunnen op een locatie 12 huishoudens aanwezig zijn.
Op enkele locaties (eiland/boerderij) kunnen meer huishoudens aanwezig zijn, maar alleen om dat daar wel voldoende ruimte is.Tip,

voor slechts €8,75 p.p. een goed gevulde en heerlijke
picknickemmer voor op het eiland. (alleen online te bestellen)

 

 


VIP verjaardagsfeestje eiland

Wij verwelkomen jullie graag om 10.00 bij het Botenstation (Koailân 2).

Eenmaal in de boot zingen wij met elkaar de jarige(n) toe en zetten wij koers naar het avonturen eiland.
Op het eiland zorgen wij voor een begeleid programma vol uitdaging. We gaan samenwerken, met elkaar met en in de natuur. 

Er is zoveel te beleven op het eiland! Wat dacht je van klimmen in de bomen boven een moeras, pompebléden springen of ga op zoek naar het Zwarte goud! Geen feestje zonder wat te drinken en een lekkere warme hap! (broodjes knakworst) €15,- p.p. met een minimum van 8 kinderen 
Boek hier het verjaardagsarrangement.


De belangrijkste maatregelen die wij nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn eenvoudig en doeltreffend:

-Was je handen regelmatig met water en zeep
-Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
-Gebruik papieren zakdoekjes
-Geen handen schudden
-Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt
-Houdt afstand (1,5m)
-Contactloos betalen met pas of telefoon

Lees hier ons complete Corona protocol.

  • Verjaardagsfeestje

    Een warm welkom in de boot, zingen voor de jarige(n) en met elkaar beleven en spelen op het eiland.

    Lees meer
  • Scholen

    Wij hebben nog een paar opties voor een avontuurlijk klasse uitje, volledig begeleid dagprogramma, educatief en belevenisvol

    Lees meer
Meer nieuws