Vergaderen, teambuilding, receptie én feest

Kameleon Terherne biedt verschillende ruimtes en locaties (van café tot eiland) voor groepen van 3 tot 275 personen. Strategie van uw onderneming aanscherpen, een productpresentatie of nieuwjaarsreceptie? Het kan allemaal bij Kameleon Terherne!

Een arrangement of op maat, culinaire verrassingen of een groepsactiviteit, ons team staat voor u klaar!

 • Teambuilding

  Samenwerken is iets wat we dagelijks doen, vaak ongemerkt. Een team is sterk wanneer men elkaar kent en vertrouwd. Door samen op pad te gaan en samen opdrachten te volbrengen die in het teken staan van samenwerken, heb je niet alleen een leuke, actieve dag, maar verhoogd het de teamspirit en versterkt ieder team. Een dag vol met activiteiten, samenwerken, vertrouwen creëren en plezier.

  Bezoek het eiland, ga samen koken, survivallen of nog iets anders in gedachten? Laat je verrassen bij Kameleon Terherne. Op maat of een arrangement, een standaard teamdag zal het niet zijn. 

 • Eten & drinken

  Samen tapas maken, een pizza bakken, een lopend buffet of uitgebreid lunchen? Het kan allemaal bij Kameleon Terherne.
  Lekker eten en ontspannen, of met de handen uit de mouwen je eigen maaltijd bereiden, ook de interne mens knapt op van een bezoek aan Kameleon Terherne.

  Kijk hier voor de culinaire mogelijkheden. Heb je nog een leuk culinair idee? Wij denken graag met je mee!

 • Rondomvaart

  Beleef de omgeving van Kameleon Terherne vanaf het water en vaar onder begeleiding van een schipper en gids met het gezelschap over de Terhernster poelen. Na een dag binnen vergaderen is het wel even tijd om te ontspannen en na de tocht misschien samen aan tafel? Ook dat kan bij Kameleon Terherne.

 • Trouwen

  Een speciale locatie voor een speciale dag. Het witte pitoreske kerkje van Terherne staat voor jullie klaar als officiele trouwlocatie. En wanneer jullie elkaar het ja-woord hebben gegeven kun je ervoor kiezen om met de gasten te lunchen, dineren en feesten, in de kerk of bij Kameleon Terherne.

  Misschien aansluitend nog een rondvaart, voor de ontspanning of om een fotoreportage te maken. Jullie trouwdag is als een visitekaartje van jullie als echtpaar. Neem contact met ons op om alle wensen te bespreken, we maken er een dag van om nooit te vergeten!

 • Vrijgezellenfeest

  Nog één keer lekker uit de ban springen of een gezellige dag met de mensen die je huwelijksbootje een zetje geven. Kom survivallen, ravotten, bbq-en, tapas maken en bootje varen, spring in het nat of geniet van elkaars gezelschap. Bij Kameleon Terherne is niets te gek en geen vrijgezellenfeest hetzelfde. We hebben alles in huis, van (ont)spanning tot gezelligheid, van plezier tot het versterken van de vriendschapsbanden. 

  Combineer je feest met een rondvaart, een bbq en misschien nog een overnachting. Bespreek je wensen, we maken er een knallende vrijgezellendag van!

 • Feesten en partijen

  Bij Kameleon Terherne zijn wij altijd in voor een feestpartijtje. Jubileum, huwelijksdag, personeelsdag, geslaagd voor je examen, een themafeest of zomaar omdat de zon schijnt? Van 3 tot 300 man? Wij hebben volop ruimte. Wij zorgen voor de hapjes & drankjes, activiteiten, ruimte en en... tsja, bijna alles. Laat ons weten wat je wensen zijn, dan maken we er samen een spetterend feest van!